top of page

O nama

Mi smo dinamičan tim koji ostvaruje vaše geodetske i nekretninske ciljeve.

Image by Valerie V

Ovlašteni geodetski inženjeri & stručni suradnici

Vaša smo podrška u svim geodetskim potrebama s naglaskom na preciznost i pouzdanost. Naša uloga je osigurati vam visokokvalitetne geodetske usluge koje su temeljene na točnim mjerenjima i stručnom znanju. Kao vaš partner, stojimo vam na raspolaganju kako bismo vam pomogli u rješavanju svih geodetskih izazova kako bi postigli željene rezultate.

Spremni smo surađivati sa vama kao podrška, savjetnik ili posrednik u poslovima vezanim uz nekretnine. Naša uloga je pružiti vam stručnost, podršku i resurse kako biste ostvarili svoje ciljeve u vezi s nekretninama, bilo da se radi o kupnji, prodaji, iznajmljivanju ili bilo kojem drugom aspektu nekretninskog poslovanja.

Preciznost

Mjera točnosti i pouzdanosti u postizanju određenog cilja ili u izvođenju određene aktivnosti, obično izražena kroz smanjenje pogrešaka u rezultatima.

Pouzdanost

Dosljedno ispunjavanje obveza i očekivanja, dogovorenih rokova i standarda kvalitete. Preuzimanje samo onih poslove koje je moguće obaviti na stručno besprijekoran način.

Stručnost

Posjedovanje specifičnih znanja, vještina i iskustva u određenom području. Poštivanje profesionalnih i etičkih načela i standarda, podizanje kvalitete usluga i ulaganje svih snage u obavljanje poslova.

Vizija i misija

... jučer, danas, sutra ...

Naša vizija je postati prepoznatljivi lider u području geodetskih usluga i prometa nekretninama, pružajući klijentima visoku kvalitetu usluga, inovativne pristupe i pouzdane rezultate.

Misija naše tvrtke je pružiti stručne geodetske usluge i posredovati u prometu nekretnina na način koji nadilazi očekivanja naših klijenata. Posvećeni smo pružanju preciznosti, pouzdanosti i profesionalnosti u svim aspektima našeg poslovanja kako bismo omogućili uspješno ostvarenje ciljeva naših klijenata.

Civil Engineer Surveying
bottom of page